Pošta Srbije na Generalnoj skupštini PostEvrope u Dablinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2022, 15:08

Pošta Srbije na Generalnoj skupštini PostEvrope u Dablinu

Delegacija Pošte Srbije koju predvodi vršilac dužnosti direktora Zoran Đorđević, učestvuje u radu Generalne skupštine i biznis foruma Asocijacije javnih poštanskih operatora PostEvropa (PostEurope) u Dablinu, saopštilo je danas to javno preduzeće.

Navodi se da se Đorđević na marginama skupa sreo se sa brojnim zvaničnicima, a sa generalnim direktorom Svetskog poštanskog saveza Masahikom Metokijem razgovarao je o najaktuelnijim pitanjima i inovacijama koje planira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da uvede Pošta Srbije.

Pošta prenosi da se u nastavku događaja održava biznis forum, čija je tema održiva i konkurentna transformacija pošta, kao i praćenje globalnih trendova i njihovog uticaja na poštansko poslovanje.

Napominje se da je proteklih godina poštanska delatnost prošla kroz ogromnu transformaciju izazvanu različitim faktorima, iz čega prositiče sve veća potreba da poštanska delatnost bude održivija.

Upravo iz tog razloga PostEvropa je, uzimajući u obzir aspekte životne sredine, ekonomske i socijalne održivosti, izradila Viziju održivosti koja će biti prezentovana na forumu.

Pošta Srbije navodi kako su duboka transformacija izazvana ubrzanom digitalizacijom i velikim brojem inovacija, kao i brze promene navika potrošača, nametnule kao jednu od glavnih tema panel diskusije generalnih direktora pošta budućnost Evrope i poštanske delatnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pošta Srbije na Generalnoj skupštini PostEvrope i biznis forumu u Dablinu

Izvor: Beta, 05.Okt.2022

Delegacija Pošte Srbije na čelu sa v.d. direktora Zoranom Djordjevićem učestvuje u radu Generalne skupštine i biznis forumu Asocijacije javnih poštanskih operatora PostEvropa (PostEurope) u Dablinu, saopšteno je danas.Djordjević se susreo sa brojnim zvaničnicima, a sa generalnim direktorom Svetskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.