Poslanice Demokratske stranke: Završite rečenicu, predsedniče!

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanice Demokratske stranke: Završite rečenicu, predsedniče!

Poslanice Demokratske stranke (DS) osudile su danas ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio o ženama na gradilištu turske tekstilne fabrike "Eurotay" u Kraljevu.

"Prilikom obilaska radova na fabrici tekstila u Adranima kod Kraljeva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je direktoru fabrike uputio rečenicu: 'Pa ti si sve žene uzeo da rade... Pa zato si ti srećan! Misliš da ćeš..... eeeee...Završite rečenicu, predsedniče!", navele su poslanice DS >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u saopštenju.

One su pozvale Vučića da završi rečenicu kako bi mu žene rekle šta imaju.

"Završite rečenicu, pa da čujemo kako im se podsmevate, imajte hrabrosti pa da čujemo šta mislite da poslodavac očekuje od svojih radnica, šta mislite o ženama koje satima sede za mašinama, da osim toga sto molite Turke da vode računa o njima, kao da su u njihovoj milosti, a ne građanke ove države, i same čuju šta o njima mislite", navele su poslanice DS.

Vučić je juče investitore iz Turske pozvao "da budu fini i ljubazni prema ženama" iz Srbije, i zahvalio im što će zaposliti "ne samo mlade žene, već i žene od 40 i 50 godina, koje su vredne, i pokazaće lojalnost kompaniji".

"Vi Turci što ste dovedeni, da vodite računa o našim ženama, da budete fini i ljubazni prema njima! Jeste li me čuli Turci? Da vodite računa! To su divne, dobre žene, porodične, koje žele da vredno rade kako bi napravile budućnost za sebe i svoje porodice", kazao je on.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.