Politika: Doktor Siniša Dučić na čelu Tiršove

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: Doktor Siniša Dučić na čelu Tiršove

Novi direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj ulici, umesto Zorana Radojičića, biće doktor Siniša Dučić, koji je do sada bio zamenik direktora. Kako je za taj list potvrđeno u Ministarstvu zdravlja i Vladi Srbije, na sednici Vlade u četvrtak 14. juna Siniša Dučić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Tiršove.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DIREKTOR: Doktor Siniša Dučić na čelu Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj

Izvor: Kurir, 15.Jun.2018

Na sednici Vlade u četvrtak 14. juna Siniša Dučić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Tiršove.

Nastavak na Kurir...

Politika: Siniša Dučić novi direktor klinike u Tiršovoj

Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2018, 08:10

Novi direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj ulici, umesto Zorana Radojičića, biće doktor Siniša Dučić, koji je do sada bio zamenik direktora, piše dnevni list Politika...Kako je za taj list potvrđeno u Ministarstvu zdravlja i Vladi Srbije, na sednici Vlade u četvrtak, 14. juna,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.