Poginuo padom sa 250 metara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo padom sa 250 metara

ŽABLJAK -

Drago Kaljević (72) iz sela Podgora poginuo je prilikom pada niz oko 250 metara visoke stene kanjona Tare, u ataru sela Ninkovići, u opštini Žabljak.

Njegovo telo pronađeno je jutros oko 9.00 časova na lokalitetu Žuta pećina. Prateći trag kretanja u snegu, pronašli su ga meštani i pripadnici policije koji su obavili uviđaj po ovlaštenju istražnog sudije Višeg suda u Bijelom Polju Dragana Vojinovića.

Kaljević je juče oko 15.00 časova od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuće, udaljene nekoliko kilometara od mesta nesreće, pošao u potragu za kravama. Njegova supruga je komšijama i rodbini prijavila nestanak, a policija je obaveštena oko 8.00 časova.

Po nepristupačnom terenu njegovo tijelo izneli su pripadnici opštinske službe spasavanja oko podneva kada je dopremljeno u zdravstvenu stanicu u Žabljaku.

Ne postoji sumnja da je reč o krivičnom delu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tražeći krave pao niz litice kanjona Tare

Izvor: Mondo, 17.Maj.2011

Drago Kaljević (72) iz sela Podgora poginuo je juče prilikom pada niz oko 250 metara visoke stene kanjona Tare, u ataru sela Ninkovići, u opštini Žabljak.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.