Poginula devojčica kod Kraljeva

Izvor: RTS, 09.Mar.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojčica kod Kraljeva

Devojčica stara 14 godina poginula u saobraćajnoj nesreći u Beranovcu kod Kraljeva, kada je na nju dok je vozila bicikl naleteo automobil.

Četrnaestogodišnja devojčica poginula je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, saopštila je policija iz Kraljeva.

Nesreća se dogodila u 14.45 u Beranovcu kod Kraljeva, kada je devojčicu V. M. iz Kraljeva, koja je vozila bicikl, udario automobil kojim je uptavljao Miladin Đ, takođe iz Kraljeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Automobil "Zastava 101" registarskih oznaka Vrnjačke Banje, koji je vozio Miladin Đ. išao je magistralnim putem iz smera Vrnjačke Banje i udario devojčicu na biciklu, koja se kretala u istom smeru.

Devojčica je prilikom pada zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula na putu do bolnice, navodi se u saopštenju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i saobraćajne policije iz Kraljeva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD KRALJEVA: Devojčica poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: medio.rs, 10.Mar.2013, 01:50

Devojčica stara 14 godina poginula u saobraćajnoj nesreći u Beranovcu kod Kraljeva, kada je na nju dok je vozila bicikl naleteo automobil.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.