Podigli su zastavu, ali u WC-u VIDEO

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 14:50

"Podigli su zastavu, ali u WC-u" VIDEO

Ruske snage podigle su pobedničku zastavu nad WC-om u Bahmutu, objavila je danas Ukrajina ismejavajući ruske tvrdnje da je taj grad pao u ruske ruke.

Juče je, podsetimo, osnivač ruske grupe plaćenika “Vagner” Jevgenij Prigožin izjavio da su njegovi vojnici "u pravnom smislu zauzeli Bahmut" razvijanjem ruske zastave nad ostacima zgrade gradske administracije.

Portparol ukrajinske vojske Sergij Čerevatji danas je rekao da je to "jako daleko" od istine, rekavši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se za Bahmut i dalje vode žestoke borbe.

"Razvili su zastavu nad nekom vrstom WC-a. Pričvrstili su je na zid bogzna čega, razvili svoju krpu i rekli da su osvojili grad. I dobro, neka misle da su ga osvojili", rekao je Čerevatji.

Ukrajinska vojska je kasno sinoć objavila da je odbila 45 napada u poslednja 24 sata, pri čemu je "epicentar operacija" bio upravo Bahmut, preneo je Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.