Počela ski sezona na Kopaoniku! (FOTO)

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela ski sezona na Kopaoniku! (FOTO)

Ovogodišnja ski sezona na najpoznatijem skijalištu kod nas od danas je otvorena. Povodom otvaranja, kompanija MK "Mauntin risort" je od 8. do 12. decembra organizovala manifestaciju "Ski opening" tokom koje je za goste najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku obezbeđen besplatan dvodnevni ski - pas.

Kako je saopšteno iz "Skijališta Srbije", od danas će u funkciji biti ski staza Karaman greben, a cene poludnevnih i jednodnevnih karata će, obzirom na to da je u radu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << deo skijališta, biti umanjene za 40% u odnosu na redovne cene.

Pored lepog i sunčanog vremena, ovog vikenda očekuje vas velika snežna žurka.

Najbolji zimski festival stiže u Srbiju!

Na Kopaoniku pet centimetra snega

Ako niste isplanirali vikend, još uvek nije kasno da dođete na Kopaonik gde se, pored uživanja u zimskim sportovima, održava i niz zabavnih aktivnosti. Big Snow festival, najznačajniji zimski muzički festival koji se ove godine seli iz Andore u Srbiju, od 23-30.marta će našu najlepšu planinu pretvoriti u centar planinske zabave Evrope.

Prvi veliki Big Snow promo parti se održava već u subotu 10.decembar od 23 h u okviru hotela Anđela na Kopaoniku gde će uz zvuke popularne haus muzike nastupiti i poznati šoumen Ajs Nigrutin.

Festival će inače okupiti velika svetska muzička imena uz podršku regionalnih i domaćih izvođača raspoređenih na 10 bina tokom sedam dana vrhunskog provoda a organizatori festivala omogućili su u ranom bukingu paket aranžmane po ceni već od 99 evra (cena uključuje smeštaj i ulaznicu za festival).

Osim toga, ukoliko rezervišete svoje mesto tokom ovog vikenda, možete iskoristiti i dodatni popust od 10%. Više informacija na www.bigsnow.rs.

Očekujemo vas na snegu!

Srđan Žikić

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.