Pike: Završiću karijeru u Barseloni

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike: Završiću karijeru u Barseloni

BARSELONA - Fudbaler Barselone Đerar Pike rekao je danas da bi volio da završi karijeru u katalonskom klubu.

"Svakim danom sve više volim fudbal i Barselonu, želja mi je da igram još dugo i ovdje okončam karijeru. Skoro sa sigurnošću mogu da kažem da ću se od igranja oprostiti u dresu Barselone, jer ne mogu da nastupam za drugi tim. Cilj mi je da postane najbolji defanzivac na svijetu i sve zavisi od mene", rekao je Pike za radio Kadena Kop.

Španski mediji spekulisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su da bi Pike mogao da se vrati u Premijer ligu, pošto su za njega interesovanje pokazali Mančester Junajted i Čelsi.

On je već nastupao za Junajted, od 2004. do 2008. godine, poslije čega se vratio u Barselonu.

Sa Kataloncima je osvojio 16 trofeja, od čega četiri titule Primere, dve Lige šampiona, dva Kupa kralja, četiri Superkupa Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svjetska klupska prvenstva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.