Pevačici se uključio vibrator pred svima!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačici se uključio vibrator pred svima!

Britanska pevačica je imala manju neugodnost na aerodromu, kada joj se pred svima, u torbi koju je nosila uključio vibrator.

"Mislim da mi nikad u životu nije bilo neprijatno kao ovaj put na aerodromu. Čim su mi rekli da mi torba vibrira znala sam o čemu se radi, a kad su mi rekli da 'to' izvadim iz torbe i isključim poželela sam da sam mrtva", napisala je Tulisa Kontostavlos na Tviteru, prenosi 24sata.hr.

Pevačicu su zaustavili na aerodromu kad se vraćala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << London iz Majamija jer joj je u torbi nešto vibriralo. Kad joj je službenica ispraznila torbu na pultu je bilo nekoliko vibratora i raznih seksualnih pomagala. Tulisa se crvenela dok je službenica na aerodromu "umirala od smeha".

- Vibrator sam kupila prijateljici iz šale, ali na kraju sam se našalila sama sa sobom i svi su mi se smejali - rekla je pevačica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.