Petrinja se opet trese

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 09:02

Petrinja se opet trese

Petrinja -- Novi, umeren zemljotres jačine 3,4 stepena zabeležen je noćas kod Petrinje, saopštila je danas Seizmološka služba Hrvatske.

Zemljotres se dogodio u 1.37, a epicentar mu je bio šest kilometara jugozapadno od Petrinje.

Nakon njega usledila su dva slabija zemljotresa jačine 1,9 i 2,8 stepeni, prenosi portal Index.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umeren zemljotres kod Petrinje; U Sisačko-moslovačkoj županiji neupotrljebljivo 3.000 objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2021

Novi, umeren zemljotres jačine 3,4 stepena zabeležen je noćas kod Petrinje, saopštila je Seizmološka služba Hrvatske...Zemljotres se dogodio u 1.37, a epicentar mu je bio šest kilometara jugozapadno od Petrinje...Nakon njega usledila su dva slabija zemljotresa jačine 1,9 i 2,8 stepeni, prenosi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

I noćas umeren zemljotres kod Petrinje

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

Umeren potres kod Petrinje, snage 3,4 prema Rihteru, zabeležen je sat i 37 minuta posle ponoći, objavila je u ponedeljak hrvatska Seizmološka služba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.