Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2021, 23:58

Patrijarh primio delegaciju Jermenije

Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je da su patrijarh Porfirije i delegacija Jermenije konstatovali u petak uveče u Beogradu da su dva bratska naroda, uprkos silnim istorijskim iskušenjima, očuvali hrišćanski optimizam, širokogrudost i otvorenost prema drugim narodima i kulturama.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

PATRIJARH DIPLOMATIJE: Delegacija Jeremenije u poseti kod Patrijarha Profirija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2021, 09:55

Patrijarh srpski i gosti iz Jermenije u srdačnoj atmosferi su razgovarali o knjizi Istorija Jermenije, koja će večeras biti predstavljena čitalačkoj publici u Beogradu, saopšteno je iz SPC...BEOGRAD - Patrijarh srpski Porfirije razgovarao je danas u Beogradu sa delegacijom Jermenije o odnosima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.