Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson uživa u San Tropeu

Zvijezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson trenutno boravi na francuskoj rivijeri, gdje je privukla oko paparaca koji su zabilježili njeno cjelodnevno uživanje.

Američka glumica Pamela Anderson vreli avgust provodi na jugu Francuske, mjestu koje je nedavno izdvojila kao najpoželjnije za život.

Ova 50-godišnja glumica oduševila je posjetioce koji su se zatekli na plaži, a poznatu spasiteljku bujnih oblina nije bilo teško prepoznati.

Pamela je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zavodila sve u crnom minijaturnom bikiniju dokazujući da zaista izgleda sjajno, kao i da je njeno tijelo i danas održalo fantastičnu formu.

Pamela anderson nearly 50 but still has a banging body pic.twitter.com/gjdYRhEkJd

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.