Pajtić traži Vučićevu ostavku

Izvor: Beta, 25.Apr.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić traži Vučićevu ostavku

BEOGRAD, 25. aprila 2015. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić zatražio je u subotu od premijera Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku.

"Tražimo Vučićevu ostavku. Sve je ovo njegovo delo. Jer oni (ministri i članovi Srpske napredne stranke) ništa ne bi bili bez tog Vučića i zato on treba da ode iz političkog života ove zemlje i sa mesta predsednika Vlade", kazao je Pajtić.

On je kazao da je Vučićevo delo i to što ministar odbrane ne oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << odgovornost za pad helikoptera i to što ministar prosvete "ponižava studente, nastavnike i profesore", što ministarka Zorana Mihajlović daje intervjue dok radovi na Žeželjevom mostu stoje.

Pajtić je kao Vučićevo delo naveo i to što ministar pravde vredja advokate, što Partija ujedinjenih penzionera Srbije glasa za smanjenje penzija, što Željko Mitrović dobija nagradu za unapredjenje kulture i kada "Vučićević objavi novu bljuvotinu".

Pajtić je kazao da je DS svestan svojih grešaka i da je naučio iz njih. On je kazao da je "nad zemljom zavladao mrak" i da je vreme da se Srbija "osvetli".

"DS nema izbora, nema pravo na grešku, ima odgovornost da se bori protiv vladavine neznanja i straha. Ko hoće da trpi neka ćuti, ko hoće da ćuti neka trpi. Mi nećemo da ćutimo, trpimo i gledamo. Danas nas ima 30.000 za nekoliko meseci će nas ovd biti 300.000", kazao je Pajtić.

Na protestu su govorili još i predsednik Nove stranke Zoran Živković i predsednik stranke Zajdno za Srbiju Dušan Petrović.

Medju okupljenima na protestu "Osvetlimo Srbiju" Trgu Republike u jednom trenutku je upaljena baklja, ali je to ubrzo smireno.

Okupljeni su sa Trga kroz ulicu Kralja Milana krenuli ka zgradi Vlade Srbije gde će i završiti protest.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pajtić traži ostavku Vučića

Izvor: Danas, 25.Apr.2015

Beograd - Bojan Pajtić, predsednik Demokratske stranke zatražio je danas ostavku premijera Aleksandra Vučića..."Krivi smo zbog onoga što smo činili ili propustili da činimo i sada gledamo Srpsku naprednu stranku (SNS) na vlasti, zbog čega imamo obavezu da je i srušimo s vlasti, izjavio je Pajtić...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.