PROTEST: Radnici traže pomoć od Boga

Izvor: Kurir, 04.Apr.2014, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST: Radnici traže pomoć od Boga

S obzirom na to da nam niko do sada nije pomogao, jedino nam je ostalo da se Bogu pomolimo za spas, kaže Snežana Veličković, predsednica ASNS u „Jumku“

VRANJE - I to se događa!

Posle tromesečnog štrajka radnici „Jumka“ iz Vranja, njih oko 1.500, organizovali su protestnu šetnju od fabrike do gradske crkve. Oni su se u Sabornom hramu Svete Trojice, učestvujući u molitvi za opstanak fabrike, pomolili Bogu za spas kompanije, zdravlje i spas >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << radnika. Tom prilikom sveštenik Srđan Kandić izrezao je kolač.

- S obzirom na to da nam niko do sada nije pomogao, jedino nam je ostalo da se Bogu pomolimo za spas - kaže Snežana Veličković, predsednica ASNS u „Jumku“.

(A. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.