PRETEŽNO SUNČANO I TOPLO DO 9. NOVEMBRA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETEŽNO SUNČANO I TOPLO DO 9. NOVEMBRA

BEOGRAD - U narednih sedam dana, sve do 9. novembra, u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, sa maksimalnom temperaturom u većini mesta iznad prosečnih vrednosti za novembar, od 15 do 20 stepeni.

Samo se u sredu očekuje prolazno naoblačenje ponegde sa slabom kišom, uglavnom u zapadnim i jugozapadnim krajevima, saopštio je RHMZ.

I u toku današnjeg dana preovlađivaće sunčano vreme s maksimalnim temperaturama od 16 do 21 stepen. I u Beogradu će u toku dana preovlađivati sunčano - najviša dnevna temperatura oko 19 stepeni.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ujutru oblačno, tokom dana razvedravanje

Izvor: TV Avala, 02.Nov.2010

U Srbiji će u većem delu zemlje sutra ujutru i pre podne biti umereno oblačno i suvo vreme, a u jugozapadnim i zapadnim krajevima oblačno, ponegde sa kratkotrajnom slabom kišom, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na TV Avala...

Ujutru oblačno, tokom dana sunčano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2010, 01:41

NOVI SAD -..U Srbiji će u većem delu zemlje danas ujutru i pre podne biti umereno oblačno i suvo vreme, a u jugozapadnim i zapadnim krajevima oblačno, ponegde sa kratkotrajnom slabom kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Posle podne i uveče postepeno razvedravanje. Vetar slab i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.