PRAZNE REČI TADIĆA I ŠUTANOVCA

Izvor: Kurir, 06.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAZNE REČI TADIĆA I ŠUTANOVCA

BEOGRAD - Episkop raško-prizrenski Artemije pozvao je državne organe da zauzmu jači i jasniji stav po pitanju Kosova i Metohije.

- Ne mogu da shvatim ministra odbrane ili predsednika države koji mesecima unapred govore da se vojska neće angažovati na zaštiti Srba na Kosovu i Metohiji ili u odbrani teritorije države Srbije. Koja je uloga, pitam se, vojske jedne države ako ne odbrana teritorije i zaštita ugroženog naroda? „Borićemo se za KIM svim dopustivim demokratskim sredstvima“, šta to znači? To su prazne reči. Borićemo se na način na koji bi se borila i svaka druga demokratska država. Neka drugi misle šta to znači“, naglasio je vladika.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.