POŽAREVAČKA POLICIJA MOLI GRAĐANE DA PODIGNU ISPRAVE

Izvor: Kurir, 21.Sep.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAREVAČKA POLICIJA MOLI GRAĐANE DA PODIGNU ISPRAVE

POŽAREVAC - Požarevačka policija apelovala je na građane da podignu isprave koje su im izdate.

Policija je saopštila da u Policijskoj upravi vlasnike čeka 1.902 saobraćajne dozvole, 1.030 ličnih karata, 467 pasoša i 155 vozačkih dozvola.

Policijska uprava Požarevac početkom meseca ukinula je spiskove i dodeljivanje brojeva za izdavanje ličnih i putnih isprava i vozačke dozvole.

Od početka septembra građani mogu u Policijskoj upravi Požarevac od 7.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << do 20 sati u istom danu da predaju potrebna dokumenta za lične i putne isprave.

Sem sedišta Policijske uprave u Požarevcu isto radno vreme i postupak izdavanja isprava važi za policijske ispostave u Petrovcu na Mlavi, Velikom Gradištu i Kučevu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.