POTPISALI: Trio i zvanično u Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPISALI: Trio i zvanično u Zvezdi (FOTO)

Nema više dileme.

Čelnici Crvene zvezde potpisali su četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Draganom Apićem i Dejanom Davidovcem.

- Potpisivanjem višegodišnjih ugovora Stefana Lazarevića, Dejana Davidovca i Dragana Apića, kompletirana je slagalica Crvene zvezde koja je sklapana tokom leta 2017. godine - navodi se u saopštenju Zvezde.

Njih trojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle sezone nastupali za FMP, u kom su imali zapažene uloge u velikom uspehu i plasmanu u finale srpskog prvenstva. Lazarević ima 21 godinu i ponikao je u Zvezdi, čiji je juniorski tim 2014. predvodio do titule šampiona Evrope u Milanu. Apić, koji će uskoro napuniti 22 godine, ponikao je u Hemofarmu, dok je u FMP-u boravio dve prethodne sezone. Davidovac ima 22 godine i nastupao je za Proleter i Vršac, pre nego što je prešao u FMP. Sva trojica su bili članovi mlađih reprezentativnih kategorija Srbije, sa kojima su beležili uspehe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!

Izvor: B92, 13.Sep.2017

Osvajač juniorske Evrolige, medalja sa Srbijom i član idealne petorke KLS stoje u biografijama Dejana Davidovca, Stefana Lazarevića i Dragana Apića...Njih trojica su upotpunili slagalicu tima koju je Crvena zvezda pravila ovog leta nakon što je skinuta zabrana dovođenja igrača...Trojica igrača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.