POGLEDAJTE-Valentin-Incko-priredio-sok-na-sarajevskoj-televiziji

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE-Valentin-Incko-priredio-sok-na-sarajevskoj-televiziji

Tokom emisije "Ja biram goste" na sarajevskoj TV1 dogodila se neobična situacija koju je uzrokovao visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Incko iznenadnim ulaskom u studio, kao da dolazi na druženje u nekom ugostiteljskom objektu, pridruživši se voditelju i gostima, prenosi portal Klix.ba.

Pre "upada" visokog predstavnika, gosti emisije su bili šef misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur, univerzitetski profesor Damir Marjanović i bivši jugoslovenski političar Bogić >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Bogićević koji je, kako je naveo Incko, bio taj koji mu je javio da se "okupljaju na TV1".

Incko je, objašnjava, mislio da je u pitanju neka "sedeljka" i da se tu "opuštaju", aludirajući da se opuštaju uz piće i podižući palac ka ustima.

Reagujući na nesvakidašnju sitaciju voditelj emisije Vlastimir Mijović se našalio, rekavši da je Inzkov iznenadni dolazak, možda, nagoveštaj uvođenja vanrednog stanja u državi.

Emisija je potom krenula ustaljenim tokom i gosti su razgovarali o opštim izborima u BiH, održanim 12. oktobra.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.