Ovo mu nije trebalo...

Izvor: Mondo, 17.Okt.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo mu nije trebalo...

Stiven Kolins je već pod istragom zbog nedavno otkrivenih pojedinosti u vezi njegovih sklonosti ka pedofiliji, a onda je prihvatio ulogu sveštenika koji je pedofil?!

Foto: YouTube

 Kolins je prihvatio ulogu sveštenika koji se suočava sa žrtvom koju je zlostavljao, u kratkom filmu "Penance".

Film je objavljen u martu, a Stivenova žena Fej Grant je bila u potpunom šoku kada je saznala šta je nje, uskoro bivši, muž uradio.

Dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon izlaska filma Fej je postala Stivenu mejl, čiji je sadržaj sada objavio "TMZ".

"Iskoristio si ulogu sveštenika kako bi zadobio poverenje i seksualno zlostavljao devojčicu. PROSTO MOLIŠ DA TE ZATVORE, STIVENE".

Grant je već u toku brakorazvodne parnice optužila Kolinsa da je iskoristio svoju ulogu u hit seriji "7th heaven" kako bi se približio roditeljima devojčice koju je posle zlostavljao.

Reditelj filma "Penance" - Džef Volf, rekao je za "TMZ" kako nije znao ništa o Kolinsovoj "mračnoj" prošlosti kada ga je izabrao za spornu ulogu. Nakon što je čuo priče, Volf je objavio kako će sav novac zarađen od filma donirati fondaciji za zlostavljanu decu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovo mu stvarno nije trebalo...

Izvor: Blic, 17.Okt.2014

Stiven Kolins je već pod istragom zbog nedavno otkrivenih pojedinosti u vezi njegovih sklonosti ka pedofiliji, a onda je prihvatio ulogu sveštenika koji je pedofil?!..Kolins je prihvatio ulogu sveštenika koji se suočava sa žrtvom koju je zlostavljao, u kratkom filmu "Penance", piše Mondo...Film...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.