Ostaćete bez zuba VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 09:56

"Ostaćete bez zuba" VIDEO

Ramzan Kadirov, lider Čečenske republike ponovo se oglasio na svom Telegram nalogu.

Ovoga puta govorio je o Zapadu i njihovom odnosu sa Rusijom, te je tom prilikom poslao snažnu poruku.

"Zapadni svet očigledno još uvek ne može da razume jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljeva Unija republika i nije Jeljcinova teritorija izgrađena na državnom udaru, deficitu i defoltu.

Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija i vi, zapadni političari, morate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da preispitate ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema saradnji sa zemljom koju je Zapad opljačkao i ponižavao u proteklih 20 godina, i danas je moćna politička struktura, reorganizovana, nepopustljiva.

Rusija ume da sklapa prijateljstva, a najbolji prijatelj među svim zemljama sveta je onaj koji je pouzdan, pošten.

Ali, kako je ispravno primetio naš predsednik Vladimir Putin, ako neko poželi zalogaj iz tuđe zemlje, ostaće bez zuba i do kraja života će jesti sažvakanu hranu koju mu komšija servira na kašičicu. Naučite da budete prijatelji sa Rusijom – vaši zubi će biti zdraviji", napisao je Kadirov u aplikaciji Telegram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kadirov: Naučite da se družite sa Rusijom, vaši zubi će biti zdraviji

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2022

"Zapadni svet očigledno još uvek ne može da razume jednu stvar. Današnja Rusija nije gorbačovljevski savez republika i nije Jeljcinova teritorija izgrađena na puču, deficitu i bankrotu. Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, treba da preispitate, ne strategiju...

Nastavak na Vostok.rs...

Kadirov: Ruske snage Ahmat zauzele pozicije kod Severska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022, 00:15

Pripadnici specijalnih ruskih snaga Ahmat zauzeli su strateški važan položaj u blizini Severska u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR), napisao je lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu..."Vojnici specijalnih snaga Ahmat, pod vođstvom vršioca dužnosti komandanta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.