Opljačkan srpski novinar u Brazilu

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkan srpski novinar u Brazilu

Srpski novinar portala Mocart sport (Mozzart sport) Aleksandar Gligorić opljačkan je danas u Sao Paolu, prenosi taj sajt.

Gligorića, koga je Mocart sport poslao u Brazil da izveštava sa predstojećeg Svetskog fudbalskog prvenstva, lopovi su opljačkali samo sat vremena po dolasku u tu južnoameričku državu.

Kako prenosi taj portal, srpskog novinara je po izlasku iz autobusa napala banda od nekoliko članova, koja ga je poprskala suzavcem i oduzela mu lična dokumenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novac i laptop.

Redakcija Mocart sporta i porodica Gligorić zahvalila se delegaciji reprezentacije Srbije, Fudbalskom savezu, kolegama iz drugih redakcija i ambasadi Srbije u Brazilu na pruženoj pomoći njihovom novinaru.

Mocart navodi da će Gligorić ostati u Brazilu i da će izveštavati sa Svetskog prvenstva.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski novinar napadnut i opljačkan u Brazilu

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2014, 00:15

Srpski novinar portala Mocart sport Aleksandar Gligorić opljačkan je u Sao Paolu, prenosi njegov matični sajt.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.