Opada potrošnja struje u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opada potrošnja struje u Vojvodini

NOVI SAD -

Na području Vojvodine je zabeležena umanjena potrošnja električne energije, saopšteno je danas iz Elektrovojvodine.

Ukupno 28,6 miliona kilovatčasova električne energije potrošeno je juče, što je nešto manje nego prethodnog dana, navodi se u saopštenju.

Sem manjih kvarova lokalnog karaktera, sistem funkcioniše stabilno.

U saopštenju se dodaje se da je Elektrovojvodina produžila rad naplatnih mesta i apeluje na kupce da redovno izmiruju svoje obaveze, kako bi održavanje sistema moglo da teče bez problema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPADA POTROŠNJA STRUJE U VOJVODINI

Izvor: Kurir, 18.Feb.2012

Na području Elektrovojvodine zabeležen je pad potrošnje struje..NOVI SAD - Na području Vojvodine je zabeležena umanjena potrošnja električne energije, saopšteno je iz Elektrovojvodine. ..Ukupno 28,6 miliona kilovatčasova električne energije potrošeno je u petak što je nešto manje nego prethodnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.