Oglasio se MUP: Pronađena je

Izvor: B92, 08.Okt.2020, 08:07

Oglasio se MUP: Pronađena je

Beograd -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su M. G. (1995) iz Batajnice, čiji je nestanak prijavljen juče oko 13 časova.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, devojka je pronađena bez povreda.

Informaciju o njenom pronalasku objavila je i grupa Levijatan.

"Milica Grbić je pronađena pod jako čudnim okolnostima, u jako teškom psihičkom stanju. Mi smo učestvovali do pre sat vremena sa 7 vozila i 30 ljudi u aktivnoj potrazi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je u objavi na Tviteru Pavle Bihali iz udruženja Levijatan.

Navedeno je i da je ona primećena u njenom automobilu, u krugu Urgentnog centra, odbila je komunikaciju, a Hitna pomoć je odmah pozvana na lice mesta.

Devojka je, prema pisanju medija, bila poslednji put viđena pre dve večeri, nešto oko 20 časova, u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Nakon alarmiranja polcije, mediji navode da je kamera snimila njen automobil marke "folcvagen polo", crne boje, na Novom Beogradu.

Nestanak je primećen kada je porodicu pozvao vlasnik pekare u kojoj je devojka radila, jer se nije p ojavila na poslu, iako je prethoodne večeri majci preko telefona rekla da spremi uniformu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena devojka čiji je nestanak prijavljen juče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su M. G. (1995) iz Batajnice čiji je nestanak prijavljen juče oko 13 časova...Devojka je pronađena bez povreda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.