Odgovor SNS-a Pajtiću

Izvor: RTS, 22.Dec.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor SNS-a Pajtiću

Srpska napredna stranka saopštila je da veruje Bojanu Pajtiću da on želi da ostane premijer do 2016. godine, ali naprednjaci insistiraju da on konačno odgovori koji je rezultat njegove vladavine duge 14 godina i kada će da vrati narodu sve pare koje je oteo, a ostavio ga u bedi i nemaštini.

"Očigledno je da je Pajtić potpuno izgubio kompas, pa je nastavio da radi ono što jedino i ume - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da svakim danom troši sve više narodnog novca, pri tom se hvaleći da želi isto da radi još godinu dana", naveli su naprednjaci, prenosi Tanjug.

U saopštenju SNS-a se navodi i da Pajtić, "šef vojvođanskog režima da bi sarađivao sa Vladom Srbije, mora prvo da počne da radi nešto, a ne da u dva sata popodne, za vreme radnog vremena, sedi po kafićima".

"Žalosno je to što Demokratska stranka suočena sa drastičnim opadanjem poverenja građana, svoj neuspeh zaklanja iza tobožnjeg kršenja ljudskih prava, oličenog u tužakanju Bojana Pajtića sopstvene države i pisanju pisama stranim ambasadama, pa i ne čudi što ne mogu da sakupe ni 200 potpisa da predaju izbornu listu, kao što je bio slučaj u Opštini Lučani", navodi se u saopštenju SNS-a.

Naprednjaci podsećaju da građani znaju da Pajtić voli da ne radi ništa, ali i da "voli da jede čvarke", pa SNS postavlja pitanje da građanima saopšti "iz kog fonda Vojvodine, ili od kog tajkuna je uzeo 350 evra za svoje čvarke, a 3.470 evra za potrebe kolega iz pokrajinske vlade, dok se prethodnih dana šetkao po Mionici".

"Kao što je Pajtić sačuvao svoju fotelju premijera u Vojvodini uz pomoć radikala, danas smo imali prilike da na delu vidimo kako se demokrate služe još jednom radikalskom tehnikom - u parlamentu Srbije na najbrutalniji način ponizili su predstavnički dom građana, i pretili političkim protivnicima", navodi se u saopštenju SNS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS:Pajtiću vrati narodne pare, počni da nešto radiš

Izvor: Press, 22.Dec.2014

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da veruje Bojanu Pajtiću da on želi da ostane premijer do 2016. godine, ali naprednjaci insistiraju da on konačno odgovori koji je rezultat njegove vladavine duge 14 godina i kada će da vrati narodu sve pare koje je oteo, a ostavio ga u bedi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.