Obama i Medvedev ručali hamburgere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2010, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Medvedev ručali hamburgere

VAŠINGTON -

Predsednici SAD i Rusije Barak Obama i Dmitrij Medvedev odlučili su danas da u pauzi državničkih razgovora, na ručak odu do poznatog roštilja na Roslinu, nadomak Vašingtona.

Kolona vladinih vozila odvezla je dva predsednika u "Rejs hel burger" (Ray's Hell Burger), koji se proslavio kada su Obama i potpredsednik Džozef Bajden u maju prošle godine iznenada svratili na hamburger.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Stalne mušterije restorana na Roslinu, u okrugu Arlington, pozdravile su visoke goste, koji su naručili hamburgere. Obama je za piće uzeo ledeni čaj, a Medvedev Koka-kolu.

Medvedev boravi u prvoj zvaničnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, odakle će otputovati u Kanadu, gde sutra počinju samiti Grupe osam (G8) najrazvijenijih zemalja zapada i Rusije, kao i Grupe 20 (G20), najrazvijenijih država sveta i velikih privreda zemalja u razvoju koje najbrže napreduju.

Ruski predsednik je s Obamom danas prethodno razgovarao u Beloj kući.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.