Nvidia sprema brojne novitete za Gamescom

Izvor: B92, 16.Avg.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nvidia sprema brojne novitete za Gamescom

Nvidia je danas objavila listu najnovijih igara u 2013. godini koje će predstaviti na Gamescomu, najvećem sajmu igara u Evropi.

Od 21. do 25. avgusta posetioci Nvidia štanda u hali 8/C30 će biti u mogućnosti da među prvima isprobaju neke od najuzbudljivijih naslova najavljenih za ovu zimu kao što je Assassin’s Creed IV Black Flag iz Ubisoft-a.

Među specijalnim gostima će biti i izdavač Activision koji će predstaviti Call of Duty: Ghosts, Warner koji će vas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povesti na putovanje u prošireni Gotham City sa Betmenom. Arkham Origins i 2K pripremaju bezbedno čist prikaz The Bureau: XCOM Declassified. Tu su još i prezentacije Wargaming-a, Meteor-a, SEO-a, Infinite Games-a i neki naslovi koji tek treba da budu najavljeni. Raspored svih dešavanja dostupan je OVDE.

Svi gejmeri moći će da pogledaju način na koji bi trebalo da se igraju novi naslovi, oprobaju se kao špijuni u Splinter Cell Blacklist igri ili zaploveu Assassin’s Creed IV Black Flag . Zainteresovani će takođe biti u prilici da budu jedni od prvih u Evropi koji će isprobati ove naslove na NVIDIA SHIELD konzoli.

Štand u hali 8/C30 je podržan najnovijim računarima koje karakteriše GeForce GTX 700 serija grafičkih kartica.

Na štandu će biti predstavljeni i potpuno novi trejleri i snimci igara predstojećih blokbastera uključujući Assassin’s Creed IV Black Flag i The Witcher 3.

Tokom trajanja Gamescom 2013 sajma NVIDIA će poklanjati grafičke karte iz GeForce GTX 700 serije zajedno sa hiljadama drugih proizvoda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nvidia sprema brojne novitete za Gamescom

Izvor: B92, 16.Avg.2013

Nvidia je danas objavila listu najnovijih igara u 2013. godini koje će predstaviti na Gamescomu, najvećem sajmu igara u Evropi...Od 21. do 25. avgusta posetioci Nvidia štanda u hali 8/C30 će biti u mogućnosti da među prvima isprobaju neke od najuzbudljivijih naslova najavljenih za ovu zimu kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.