Novi spot grupe Radiohead

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot grupe "Radiohead"

Alternativna grupa "Radiohead" objavila je prvi singl s predstojećeg albuma "The King of Limbs".

U spotu za ovu pesmu pevač benda Tom Jork pleše uz koreografiju slavnog britanskog koreografa Vejna Mekgregora, a reditelj je Gart Dženings.

Album "The King of Limbs" moći će od subote da se preuzme sa interneta, saopštio je ranije "Radiohead" na svom sajtu.

Osmi album grupe Toma Jorka moći će unapred da se naruči na sajtu benda (www.thekingoflimbs.com >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili www.radiohead.com/deadairspace).

Svoj prethodni album, "In Rainbows", ponudili su za preuzimanje direktno sa interneta, i po ceni koju su obožavaoci mogli sami da odrede.

Album "The King of Limbs", međutim, biće prodavan po unapred određenoj ceni, i kupci će moći da biraju između više verzija albuma - MP3 format koštaće sedam, a WAV 11 evra.

Od 9. maja biće dostupna i luksuzna verzija, koja će koštati između 36 i 39 evra. Činiće je dva vinila, jedan kompakt disk, kao i "više ilustracija velikog formata i 625 malih ilustracija", naveo bend u saopštenju.

Povezane vesti: Novi spot grupe "Autopark" Novi album grupe "Radiohead" na internetu od subote Duet Eve Braun i Velikog prezira "Darkvudi" pomažu Haitiju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radiohead objavili album; 'Lotus Flower' prvi singl (video)

Izvor: BalkanRock.com, 18.Feb.2011

Radiohead su objavili spot za pesmu "Lotus Flower", koja je prvi singl benda sa novog albuma "The King Of Limbs". Disk je u prodaji trebalo da se pojavi sutra ali je bend odlučio da album objavi već danas.

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.