Novi junaci novog Ledenog doba

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi junaci novog "Ledenog doba"

Nastavak kultnog serijala "Ledeno doba" stiže u bioskope 5. jula, a u njemu će se pojaviti novi likovi koji će se pridružiti dobro poznatim junacima Meniju, Eli i Sidu.

Glumci koji će se pridružiti uigranoj ekipi koju čine Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jevtić i Lako Nikolić, su Maša Dakić, Dušanka Stojanovič, Katarina Marković i Viktor Savić.

U filmu "Ledeno doba: Pomeranje kontinenata" bićemo u prilici da gledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Menijevu i Elinu ćerku Breskvicu u ulozi buntovne tinedžerke, ali i kako će se Sid osećati kada otkrije da ima nezgodnu Baku.

Sabljasti tigar Dijego konačno će se susresti sa ženskom pripadnicom svoje vrste, podjednako opasnom kao što je i on sam. Šira je tigrica čiju ulogu igra Katarina Marković. Viktoru Saviću je studio "20th Century Fox" poverio glas kapetana Trboseka, opasnog vođe gusarskog broda.

Pogledajte trejler.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.