Novi Sad, lažno prijavio napad

Izvor: RTS, 28.Jan.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad, lažno prijavio napad

Zbog lažnog prijavljivanja napada novosadska policija će protiv jednog maloletnog lica podeneti krivičnu prijavu. Maloletni D.K. sam se povredio nožem "da bi dokazao svoju ljubav" prema devojci i za to optužio četvoricu Roma.

Novosadska policija saopštila je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv jednog maloletnog Novosađanina koji je u petak 24. januara prijavio da su ga četiri osobe napale, ali istraga je pokazala da se zapravo sam povredio.

Kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preneli novosadski mediji, policija je utvrdila da je D.K. (17) bio kod devojke s kojom se posvađao i zatim sebe ubo nožem, "da bi dokazao svoju ljubav".

Pošto se ispostavilo da su rane ozbiljne, morao je da ode u hitnu pomoć i da o napadu obavesti policiju, te je pokušao da prikrije šta je uradio ispričavši da su ga napala četvorica Roma, preneli su mediji.

Mladić je na lečenju u Institutu u Sremskoj Kamenici.

Policija će podneti tužilaštvu protiv njega krivičnu prijavu za delo lažno prijavljivanje napada.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NS: Ubo se u grudi zbog devojke pa prijavio napad

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2014

Sećate li se vesti o mladom Novosađaninu koji je napadnut i izboden nožem dok je čekao devojku? Policija je otkrila da nikakvog napada nije bilo, već da je tinejdžer sam sebe ubo nožem u grudi i lažno prijavio napad, i to sve zbog devojke...Novosađanin D.K. (17) lažno je prijavio da su ga napala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.