Nova taksi stajališta

Izvor: Danas, 04.Mar.2013, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova taksi stajališta

Sekretarijat za saobraćaj u saradnji sa predstavnicima auto-taksi prevoznika nastavlja akciju povećanja broja parking mesta na postojećim i obeležavanja taksi stajališta na novim lokacijama, omogućavajući veću bezbednost svih učesnika u saobraćaju i bolje uslove za rad beogradskim taksistima. Akcija je nastavljena na Trgu Branka Radičevića u Zemunu tako što je taksi stajalište prošireno za nova dva mesta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nova taksi stajališta u Sremčici, Batajnici i na Ledinama

Izvor: Telegraf.rs, 05.Mar.2013, 16:28

Gradski sekretar za saobraćaj Bojan Bovan kaže da se povećanje broja parking-mesta na postojećim i obeležavanje taksi stajališta na novim lokacijama obavlja bez građevinskih intervencija

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.