Nova stranka na izborima NOPO

Izvor: B92, 10.Jan.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka na izborima NOPO

Beograd -- Stranka "Nijedan od ponuđenih odgovora" učestvovaće na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, najavio je funkcioner te stranke Dejan Mitrović.

Mitrović je rekao da je motiv za učešće ove partije na izborima to što velikoj većini građana ne odgovara ni jedna politička opcija koja postoji u Srbiji.

"Naš motiv za učešće na izborima je da se probije partokratija koja trenutno vlada u Srbiji. Očigledno je da promena vlasti od Demokratske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do Srpske napredne stranke ne bi ništa rešila", kazao je Mitrović.

Prema njegovim rečima, ni izborna apstinencija nije rešenje, s obzirom na to da zakon koji postoji propisuje da su izbori uspešni bez obzira na broj glasača koji na njih izađu.

"Cilj nam je da uđemo u skupštinu i da, za početak, kažemo šta mislimo. Da damo ventil građanima da mogu da iskažu sve svoje probleme kroz institucije", kazao je Mitrović.

Najavio je da će stranka učestvovati i na lokalnim i na pokrajinskim izborima i da se pripremaju za prikupljanje 10.000 potpisa za podnošenje izborne liste.

Stranka "Nijedan od ponuđenih odgovora" osnovana je 2008. godine. Učestvovala je na lokalnim izborima u beogradskoj opštini Voždovac u decembru 2009. godine i zauzela deveto mesto, od 14 ponuđenih lista, sa 0,83 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nijedan od ponuđenih odgovora - ide na izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2012

Stranka 'Nijedan od ponuđenih odgovora' učestvovaće na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, najavio je danas funkcioner te stranke Dejan Mitrović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Nijedan od ponuđenih odgovora" izlaze na izbore

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2012

Stranka "Nijedan od ponuđenih odgovora" učestvovaće na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, najavio je danas funkcioner te stranke Dejan Mitrović...Mitrović je rekao da je motiv za učešće ove partije na izborima to što velikoj većini građana ne odgovara nijedna politička opcija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.