Nikolić: Rusi veruju Putinu

Izvor: RTS, 05.Mar.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Rusi veruju Putinu

Izbori za predsednika Rusije pokazali su da građani veruju premijeru Vladimiru Putinu, rekao u Moskvi lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ocenio je u Moskvi da su izbori za predsednika Rusije pokazali da građani veruju premijeru Vladimiru Putinu, koji je pobedio na izborima.

"Mi odlično razumemo kakvi izazovi čekaju Putina, ali su se mnogi uverili da mu narod veruje", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare, prenosi Itar-Tas predstavljajući ga kao nezavisnog posmatrača.

Lider SNS je rekao da su Rusi dali svoj glas onom kandidatu kojeg smatraju sposobnim da svoje ideje sprovede u život.

SNS je potpisala sporazum o saradnji sa Jedinstvenom Rusijom, čiji je Putin bio kandidat na izborima.

Poslanica iz Belgije An-Mari Lizen rekla je na istoj konferenciji da je postojala "realna borba između kandidata na mesto predsednika".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.