Nesreća kod Rume, poginula dvojica mladića

Izvor: RTS, 09.Jan.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Rume, poginula dvojica mladića

Dvojica mladića iz Rume su poginula, a jedan je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Pećinaca i Buđanovaca.
Nesreća se dogodila kada je putnički automobil, u kojem su se nalazili mladići, za vreme preticanja kamiona sleteo sa kolovoza i prevrnuo se u kanal pun vode, prenosi Tanjug.
Povređeni mladić prevezen je na lečenje u Bolnicu u Zemunu.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštenju policije iz Sremske Mitrovice navodi se da se nesreća dogodila u četvrtak uveče, pola sata pre ponoći.  
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upozorava da nesreća traži hitnu reakciju društva, a posebno roditelja da se aktivno uključe u rešavanje ovog problema.
"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno mlade da poštuju propise, odgovorno se ponašaju prema saputnicima u vozilu i drugim učesnicima u saobraćaju i ne voze pod dejstvom alkohola i drugih opijata. Apelujemo i na roditelje, rodbinu, profesore da svakodnevno razgovaraju sa mladima o bezbednosti u saobraćaju, jer nam je cilj da sačuvamo svaki mladi život", poručuje to ministarstvo.
Radna grupa za brigu i čuvanje mladih vozača pripremila je prošle godine predloge za hitnu izmenu Zakona o bezbednosti saobraćaja koji se odnose na mlade vozače i uputila ih MUP-u, kao formalnom predlagaču, sa ciljem da se sačuvaju životi, navedeno je u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica mladića poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: RTS, 09.Jan.2015

Dvojica mladića iz Rume poginula su a jedan je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Pećinaca i Buđanovaca...Hronika 1 Dvojica mladića poginula u saobraćajnoj nesreći..2 Otac bacio bebu sa trećeg sprata..3 Požar u fabrici "Oki Boki"..4 Čačak, muškarac skočio...

Nastavak na RTS...

Poginula dva mladića iz Rume

Izvor: Studio B, 09.Jan.2015

Dvojica mladića iz Rume su poginula, a jedan je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Pećinaca i Buđanovaca...U saopštenju policije iz Sremske Mitrovice navodi se da se nesreća dogodila u četvrtak uveče, pola sata pre ponoći...Do nesreće je došlo kada je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.