Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznat uzrok eksplozije u Karlstadu?

STOKHOLM - Još nije poznat uzrok snažne eksplozije do koje je došlo u školi u švedskom gradu Karlstadu, prenijeli su danas lokalni mediji,

LJudi su evakuisani iz školske zgrade, a policijske i spasilačke službe su i dalje na licu mjesta, objavile su novine "Aftonbladet" uz napomenu da nema nikakvih vidljivih mogućih naznaka uzroka eksplozije.

"Ne postoje nikakvi tragovi. Niko nije povrijeđen i nema nikakvih ostataka koji bi mogli ukazati na uzrok eksplozije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekla je direktor škole Kristin Holmberg za lokalne novine, dodajući da je "to je zaista čudno".

Policija trenutno istražuje da li postoji mogućnost da je "nešto" aktivirano izvan školske zgrade, jer su dva muškarca u crnoj odjeći, navodno, viđena kako bježe sa lica mjesta u trenutku eksplozije, prenosi "Raša tudej".

Policija je organizovala potragu za osumnjičenima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.