Napravio “selfi” sa bikom za petama

Izvor: Blic, 15.Jul.2014, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravio “selfi” sa bikom za petama

Nepoznati muškarac napravio je “selfi” tokom festivala San Fermin u petak u Pamploni, dok je trčao ispred bikova, preneo je “USA Today”.

Regionalne vlasti su prošle godine donele propis protiv snimanja i fotografisanja tokom trke s bikovima, pa bi ovaj učesnik mogao da bude kažnjen sa 3.000-4.100 dolara.

Na trci s bikovima je od 1911, kada je počelo beleženje, poginulo 15 ljudi, a poslednji slučaj dogodio se pre pet godina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako nema selfi, kao da nije ni bio: Jurili ga bikovi, on slikao, a sad ga ganja policija zbog kazne!

Izvor: Svet, 15.Jul.2014

Policija u Pamploni traži muškarca koji je za vreme trke s bikovima snimio “selfi”, a očekuje ga do 3.000 evra kazne. Kad je nepoznati muškarac u petak usporio da bi se fotografisao ispred bikova u trku, od kojih je svaki teži više od pola tone, snimile su ga kamere nekoliko španskih medija....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.