Izvor: Danas, 14.Jul.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Nebojšu Janjića

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je juče u Gradskoj kući komandira novosadske granične policije Nebojšu Janjića, koji je iz Dunava izbavio devojku koja je skočila sa Varadinskog mosta. Prijemu je prisustvovao i načelnik Regionalnog centra Uprave granične policije MUP-a pukovnik Mile Jandrić.

- Hvala u ime Grada Novog Sada na efikasno sprovedenoj akciji spašavanja ljudskog života. Pokazali ste izuzetnu sposobnost, pribranost i hrabrost skočivši u pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da pomognete, a tu najplemenitiju stvar, sproveli ste u delo uz timski rad i, u kratkom roku, dobro organizovanu akciju. Ponosni smo na naše policajce i na sve ono što čine kako bi se građani osećali bezbedno i sigurno, rekao je gradonačelnik Vučević i naglasio da je prema važećoj Odluci Grada, komandir novosadske granične policije Nebojša Janjić svojim radom zaslužio nagradu koju Grad Novi Sad od 2013. godine dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate, kao i to da će Grad nastaviti da pomaže sve one koji savesno i predano vode računa o bezbednosti građana.

Komandir granične policije Nebojša Janjić je 10. jula zahvaljujući brzoj reakciji spasio život dvadesetdvogodišnjoj devojci koja je tog dana skočila sa Varadinskog mosta, a u dosadašnjoj karijeri je imao više sličnih intervencija, uspešno okončanih.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.