Nađen uglenjisan leš u blizini Beograda

Izvor: Blic, 02.Feb.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen uglenjisan leš u blizini Beograda

U naselju Plavi horizonti u blizini Beograda nađen je ugljenisan leš, dok je u saobraćajnoj nesreći lakše povređeno četiri osobe, rekla je jutros agenciji Beta portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U četiri sata posle ponoći u naselju Plavi horizonsti kod garaže Beovoza nađen je ugljenisan leš koji je stradao od elektičnog udara. Kako su rekli u Hitnoj pomoći, nisu jasne okolnosti koje su dovele do smrti.

Na uglu Ustaničke ulice u nesreći je lakše povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojčica (12), koja je zbog povrede glave prebačena u Urgentni centar. Lakše su povređeni i vozač (37), žena (37) i žena (23).

Tokom noći, bilo je 92 intervencije od čega 15 na javnom mestu. Ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali kardiovaskularni bolesnici.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura savetovala je ljudima da ne izlaze bez potrebe još dva, tri dana, koliko će trajati snažan vetar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađen uglenjisan leš u blizini Beograda

Izvor: Studio B, 02.Feb.2014

U naselju Plavi horizonti u blizini Beograda nađen je ugljenisan leš, dok je u saobraćajnoj nesreći lakše povređeno četiri osobe, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura...U četiri sata posle ponoći u naselju Plavi horizonsti kod garaže Beovoza nađen je ugljenisan leš koji je stradao...

Nastavak na Studio B...

Ugljenisan leš nađen kod Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2014

Ugljenisan leš našen je u naselju Plavi horizonti u blizini Beograda, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.