Na Kopaoniku slab sneg

Izvor: Studio B, 17.Okt.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku slab sneg

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus jedan stepen i gde pada slab sneg, dok u pojedinim mestima pada kiša.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Valjevu, a slaba kiša pada u Zrenjaninu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Beogradu, na Zlatiboru, u Požegi, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu i Vranju.

U Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici i Velikojm Gradištu izmereno je 10 stepeni, objavljeno je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Banatskom Karlovcu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Ćupriji i Zaječaru izmereno je devet stepeni.

U Požegi, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Leskovcu i Vranju izmereno je osam, Kuršumliji i Dimitrovgradu sedam, na Crnom Vrhu četiri, a na Zlatiboru i u Sjenici tri stepena.

Na Kopaoniku visina snežnog pokrivača iznosi jedan centimetar.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.