Muškarac iz revolta blokirao saobraćaj u Ruzveltovoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz revolta blokirao saobraćaj u Ruzveltovoj

Muškarac u invalidskim kolicima blokirao je danas saobraćaj u Ruzveltovoj ulici u Beogradu iz revolta.

Kako prenose beogradski mediji, muškarac je bio izrevoltiran činjenicom da rampa za invalide nije mogla da se spusti kako bi ušao u autobus.

"Došlo je do blokade saobraćaja u Ruzveltovoj ulici između 9.20 i 9.50 sati, kada je osoba u invalidskim kolicima iz protesta stala ispred autobusa zbog toga što rampa za invalide nije mogla da se spusti, iako je vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokušao više puta. U ovom periodu su stajali i tramvaji, jer je autobus bio na šinama", rečeno je "Blicu" iz dispečerskog centra GSP.

Na Fejsbuku je objavljen snimak događaja, na kom se vidi čovek ispred jednog od autobusa gradskog prevoza kako odbija da se skloni.

Putnici su ubrzo izašli iz vozila kako bi pokušali da reše problem, ali im je muškarac uporno ponavljao da "i on kasni baš kao i drugi putnici".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.