Mladić ne ostaje bez imovine

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2010, 04:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ne ostaje bez imovine

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da se zna da je Ratko Mladić do pre tri godine bio u Srbiji, ali da od tada primenjuje drugu taktiku skrivanja, jer je "uznemiren zbog jasno izražene političke volje da se on i Goran Hadžić nađu u Hagu".

"Imovina Ratka Mladića, međutim, neće biti oduzeta, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mladić nije predmet koji se vodi pred našim sudom", istakao je Vukčević u intervjuu "Blicu".

On je podsetio da su u toku finansijske istrage u tri velika predmeta ratnih zločina, da se sumnja da su se mnogi obogatili pljačkom i da će u budžet Srbije biti vraćena imovina i novac stečen vršenjem krivičnih dela ratnih zločina.

Vukčević je rekao da Mladić nema podršku neke političke partije.

"Politički ciljevi određenih partija podudaraju se s ciljevima politike devedesetih koja je stvorila ludilo na prostoru bivše Jugoslavije. Međutim, to ne znači da političke stranke konkretno pomažu Mladiću", kazao je Vukčević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.