Miroslava Milenović predsednica Srbije?

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslava Milenović predsednica Srbije?

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović najavila je mogućnost da se kandiduje za predsednicu Srbije.

Foto: Screenshot

Ona je za TV N1 rekla da razmišlja o kandidaturi, a razgovor je vođen preko Skypa, jer kako je rekla, "radi po belom svetu".

 "Mislim da je pravo pitanje da li je Srbija spremna za ženu predsednika i ja na taj način i posmatram ovaj predlog koji je došao od raznih nevladinih udruženja oko moje kandidature", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je između ostalog Milenović.

Milenović je najširoj javnosti postala poznata krajem prošle godine, kada je bila žrtva fizičkog napada nepoznatih počinilaca zbog, pretpostavlaj ee, svog rada u Savetu za borbu protiv korupcije i javno izrečenih stavova.

"Nisam fizički mnogo povređena, ali ako su mislili da ću da stanem, onda neko nije dobro odradio moj profil", izjavila je tada Miroslava Milenković.

Milenković je najveći domači stručnjak u finansijsko forenzici (traganju za skrivenim parama), radila je kao savetnik u Specijalnom sudu, forenzički knjigovođa, kao i na suzbijanju terorizma i pranja novca.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.