Milutin Mrkonjić gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutin Mrkonjić gost Novog dana

Radovi na Koridoru 10 i rušenje potpornog zida i dalje su tema, ali i enigma. Kako je došlo do rušenja, ko je odgovoran, kako će se to sanirati... U temi jutra, o sadašnjem stanju na Koridoru 10, ali i kao životnom projektu, govoriće ministar u nekoliko vlada zadužen za saobraćaj i infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Štampu listamo sa direktorom novinske agencije Beta Radomirom Dikićem.

Najavićemo dečiji festival pod nazivom Brain o brain koji će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 9. septembra. Tim povodom naši gosti su dr Karatina Stojanović- PR i edukator Brainobrain Srbija i mladi glumac Petar Novićević. Saznajte sve o inovativnoj BrainOBrain metodologiji, koja podstiče intelektualni razvoj primenom mentalne aritmetike, abakusa i multitaskinga.

Jedinstveni kulturni centar u Srbiji, nakon višegodišnje borbe za opstanak, Magacin u Kraljevića Marka 4-8, koji vode, održavaju i razvijaju umetnici i kulturni radnici, predstavlja javnosti nove mogućnosti rada i stvaranja. O novom konceptu Magacina govorice Luka Knežević Strika i Ksenija Đurovic, Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije i KC Magacin

Fondacija Tempus u toku ove radne nedelje organizuje "Nedelju škole", tokom koje će nizom aktivnosti informisati sve zainteresovane o mogućnostima koje škole i predškolske ustanove imaju u okviru najvećeg programa EU - Erazmus+. O tome ćemo čuti više od Sofije Petrović iz fondacije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mrkonjić: Rušenje zida ništa strašno, odgovorni u Koridorima

Izvor: N1 televizija, 03.Sep.2018, 10:36

Nekadašnji ministar zadužen za saobraćaj i infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je u Novom danu TV N1 da rušenje potpronog zida na Koridoru 10 nije toliko dramatično, i da odgovornost za to počinje i završava se u Koridorima Srbije. Kaže i da mora da brani inženjere koji su stavljeni na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.