Milićev ostaje u pritvoru

Izvor: OkRadio.rs, 09.Sep.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićev ostaje u pritvoru

Treći osnovni sud odlučio je, nakon saslušanja, da Marko Milićev, osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu 25. jula u kojoj je nastradao Luka Jovanović, ostaje u pritvoru. Pritvor do 30 dana mu je određen 19. avgusta dok je još bio u bekstvu. Saslušanje Milićeva u Trećem osnovnom tužilaštvu koje vodi istragu protiv njega i njegovih pomagača u prikrivanju krivičnog dela biće održano do kraja nedelje. On je u nedelju uveče, nakon deportacije iz Kine, uhapšen na aerodromu Nikola Tesla i smešten u Okružni zatvor u Beogradu.    

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Milićev u pritvoru, policija traga za "kantrimenom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2014

Treći osnovni sud odlučio je da Marko Milićev, osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu 25. jula u kojoj je nastradao Luka Jovanović, ostaje u pritvoru...Sudija za prethodni postupak odlučio je, nakon saslušanja Milićeva da ostaje na snazi rešenje kojim je Milićevu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.