Miki kupio salaš a Arsa stan

Izvor: Blic, 14.Dec.2010, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki kupio salaš a Arsa stan

Američka rialiti zvezda Hajdi Montag uspela je da proćerda 10 miliona dolara koje je osvojila u rialiti serijalima, a još je dužna i dva miliona evra na ime poreza. U Srbije je situacija sa junacima rialiti serijala različita - dok su neki takođe prokockali sve, drugi su ulagali u biznis, nekretnine...

Plavuša Hajdi Montag, koja je pobedila u veoma popularnoj američkoj rialiti emisiji "The Hill" a potom učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sličnim rialitijima, uspela je da od svog imena zaradi deset miliona dolara, ali i da ih zahvaljujući nezadovoljstvu koje je osećala prema svom telu spiska u rekordnom roku na plastične operacije.

Očigledno je da joj operacije nisu pomogle ni u jednom smislu (s obzirom na to da je u Americi nazivaju "ružnom Barbikinom sestrom") i Hajdi sada živi sa svojim mužem Pratom, s kojim je i trošila novac, kod njegovih roditelja, bez dolara na računu, sa velikim dugom.

Nešto slično desilo se Saši Ćurčiću i Mikiju Đuričiću, koji nisu pametno uložili nagradu, dok su ostali pobednici VB, „Farme" i „Survivora" uglavnom ulagali u nekretnine.

Miki Đuričić - ulagao u salaš, pa odustao

Gubitke je imao i Miki Đuričić, koji je posle prvog serijala zaradio velike pare koje je potrošio. Treće učestvovanje u "Velikom bratu" mu je donelo pobedu i nakon toga Miki je ulagao u kuvarsku karijeru. Prvo je uložio u Babin salaš na putu za Zrenjanin, koji je ipak nedavno napustio, a sada na „Studiju B" svakodnevno vodi emisiju "Mikijeva (ne)savršena kuhinja".

Mimi Đurović - stan i kola

Nakon što je osvojila 50.000 evra u VIP VB, Mimi Đurović je kupila stan u Novom Sadu i "mercedes slk”.

- Volim Novi Sad i oduvek sam želela da tu imam nešto svoje.

Opširnije o ovome čitajte u izdanju Blica od srede, 15. decembra 2010. godine

.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako su pobednici naših rialiti serijala potrošili novac

Izvor: CrveniTepih.com, 15.Dec.2010, 01:46

Američka rialiti zvezda Hajdi Montag uspela je da proćerda 10 miliona dolara koje je osvojila u rialiti serijalima, a još je dužna i dva miliona evra na ime poreza. U Srbije je situacija sa junacima rialiti serijala različita - dok su neki takođe prokockali sve, drugi su ulagali u biznis, nekretnine.....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.