Marina Perazić u klubu „Plastik”

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Perazić u klubu „Plastik”

Marina Perazić nastupiće večeras u beogradskom klubu “Plastik lajt”.

U razgovoru za "Blic” objašnjava zašto više ne peva pesmu "U ritmu me okreći”, te zašto je zapostavila muzičku karijeru iako kaže da na svakom nastupu publika traži da barem tri puta izađe na bis.

- Pevaću moje hitove koje inače pevam na nastupima i to publika koja je bila na takvim dešavanjima zna. Biće odlična atmosfera jer ljudi vole te hitove iz osamdesetih "Soba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 23”, "Ja sam lažljiva”, "Kolačići”, a traže i poneku pesmu sa mog solo albuma "Ista kao more”. Žao mi je što ne mogu da pevam duete, jer ima divnih, kao što je "Još ovu noć” - kaže Marina Perazić i ističe da poznata pesma "U ritmu me okreni” nije na njenom repertoaru.

- Tu pesmu nikad nisam volela jer mi je podignut tonalitet. Ona je, inače, rađena namenski kao reklama za Porečku rivijeru, to smo snimali 25 dana i imam traume od te pesme. Taj tekst je inače napisan preko telefona i poslednja je ubačena na album. I tada mi je matrica bila previsoka, a tek sada, posle 25 godina - navodi poznata pevačica. Ona ističe da trenutno nema nameru da se ozbiljnije posveti muzici.

Pored nje, večeras će nastupiti i Srđan Šveljo, poznat kao di-džej Fanatik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Perazić večeras u klubu Plastik

Izvor: Story, 30.Jun.2011

Marina Perazić obradovaće večeras svoje fanove nastupom u beogradskom klubu Plastik lajt.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.