Manekenke na pena topovima

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenke na pena topovima

Zabava ne prestaje.

Promotivne žurke petog po redu Guarana Foam Festa, koji je zakazan za 21. septembar u Kombank areni, održaće se u subotu u Kragujevcu i Beogradu. Na otvorenim bazenima u Kragujevcu nastupiće di-džejevi Igor Garnier, Mark Anderson, Saks i Gruv. Posetioce pored noćnog kupanja očekuje višečasovni spektakl s brojnim performansima i plesnim grupama koje će prodefilovati impozantnom binom od led ekrana.

Promotivna žurka održaće se i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Beogradu i to na splavu „Molti Baci“ sa početkom u 17 časova. Posetioce pored hektolitara pene očekuje odlična muzika di-džejeva Marčeza i Arhitekte. Za goste koji na žurku dolaze jahtama i gliserima obezbeđen je prilaz splavu. Na pena topovima na obe žurke naći će se brojne poznate manekenke.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.