Male tajne Megan Foks

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Male tajne" Megan Foks

Lepa glumica savetuje mlade mame kako da se izbore sa viškom kilograma.

Beta/AP

Pre nešto manje od tri meseca se porodila, a već je uspela da svoje telo vrati u staru formu. Kako? Izbacila je mlečne proizvode iz ishrane i to je to, bar ona tako tvrdi.

Megan Foks (26) je u septembru postala mama, a već posle mesec dana se pojavila u seriji svog muža Brajana Ostina Grina bez desetak kilograma viška koje je dobila tokom trudnoće. Nikome nije bilo jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako, ali lepa glumica je konačno otkrila tajnu.

"Nisam vežbala jer to i nije preporučljivo posle porođaja. Samo sam iz ishrane izbacila mlečne proizvode jer oni utiču na hormone i nisu dobri za organizam."

Svakoj mladoj mami koja ima problem sa kilogramima glumica savetuje isto.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

“Male tajne” Megan Foks

Izvor: Poznati.info, 17.Dec.2012, 04:20

Lepa glumica savetuje mlade mame kako da se izbore sa viškom kilograma...Pre nešto manje od tri meseca se porodila, a već je uspela da svoje telo vrati u staru formu. Kako? Izbacila je mlečne proizvode iz ishrane i to je to, bar ona tako tvrdi...Megan Foks (26) je u septembru postala mama, a već...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.