Magla duž rečnih tokova

Izvor: RTS, 28.Okt.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla duž rečnih tokova

Drumski saobraćaj duž rečnih tokova u Srbiji tokom jutra i večeri obavljaće se u uslovima slabije vidljivosti zbog magle, što usporava i otežava saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Najgušća magla je trenutno na području Sombora, Loznice i Kraljeva. Valja voziti oprezno na deonicama kroz klisure i useke zbog učestale pojava odrona.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minuta.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari s mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Zbog obnove kolovoza, od 21. oktobra zatvorena je naplatna stanica Smederevo na putu I-a reda broj 1. Očekuje se da će radovi trajati 45 dana. Alternativni pravci su naplatne stanice Kolari i Požarevac.

U periodu od 07.00 do 18.00 izvode se radovi na redovnom održavanju dela auto-puta E-75, od petlje "Vrčin" do petlje "Mali Požarevac", u smeru Beograd-Niš. Radovi će trajati do 27. novembra.

Na auto-putu E-75 kroz Beograd, od mosta Gazela do naplatne rampe Bubanj Potok u oba smera (Beograd-Niš i Niš-Beograd), izvodiće se radovi okvirno do 29. oktobra. U pojedinim fazama biće potpuno zatvorene pojedine trake te može doći do usporavanja vožnje i formiranja dužih kolona.

Radi se na obnovi mosta preko reke Belice na auto-putu E-75, na deonici Batočina-Jagodina, u smeru Beograd-Niš. Radovi se izvode na desnoj traci u smeru Beograd-Niš, dok se na levoj traci u zoni mosta saobraćaj obavlja dvosmerno. Predviđeno je da radovi budu završeni

do 15. novembra.

Na deonici Koridora 10 (državni put IV-44) Vladičin Han - Vranje, između Gramađe i Prevalca, saobraćaj je obustavljen i preusmeren na novoizgrađenu deonicu dugu 8,6 km. Preusmeravanje važi za sve kategorije vozila, bez ograničenja.

Druga faza radova na Beogradskoj obilaznici u zoni buduće petlje Batajnica počela je 22. septembra i trajaće do 15. novembra. Saobraćaj se stranom auto puta Novog Sada - Beogradu obavlja dvosmerno, od nadvožnjaka kod preduzeća "Ivan Milutinović-PIM" u dužini od 4,3 kilometra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.