MUP: Poginuo motociklista (21) u Laćarku

Izvor: Beta, 04.Jun.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Poginuo motociklista (21) u Laćarku

Motociklista (21) poginuo je jutros u sudaru automobila "ford" i motora "jamaha" u selu Laćarak kod Sremske Mitrovice, saopštilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).MUP je naveo da je uvidjaj izvršio nadležni tužilac, a u toku je utvrdjivanje okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće.Nesreća se dogodila u 4.00.MUP je potvrdio da su muškarci (45 i 48) i žena (76) poginuli u sudaru dva putnička automobila saobraćajnoj nesreći sinoć oko 20.30 na putnom pravcu Indjija - Sremski Karlovci.Dodao je da je uvidjaj izvršio nadležni tužilac, u prisustvu policije.   Saobraćaj na toj deonici je bio obustavljen od 20.30 do 22.40.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD INĐIJE: Ovo je sveštenik, otac petoro dece, koji je poginuo i sudaru!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2017

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Inđije poginuli su sveštenik Mile Stanković (48), otac petoro dece, kao i Aleksandar (45) i Olga (78) Blažev iz Novog Sada.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.